La fundació L’Heura, beneficiària del Projecte 34

Blog

Després d’un temps de recerca d’associacions d’atenció per a situacions de violència de gènere de la zona de Tarragona, finalment serà la fundació L’Heura qui rebrà els beneficis de les entrades del Projecte 34.

Es tracta d’una organització que, des de l’any 2004 (tot i que ja funcionaven anteriorment, sota el nom de La Lluna en un Cove), treballa per “omplir el buit d’atenció als joves que, havent complert la majoria d’edat i sent tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA), no compten ni amb els mitjans propis per mantenir-se, ni amb la possibilitat d’integrar-se a cap nucli familiar”. Així, L’Heura compta amb tres pisos de fins a 14 plaçes per acollir a aquests joves (on també hi ha, en ocasions, menors d’edat), ajudar-los, acompanyar-los i orientar-los perquè puguin construïr el seu futur. A més, la fundació també treballa amb dones que han patit casos de violència de gènere o que “pateixen condicions de marginació i a més tenen l’agreujament d’haver de fer-se càrrec dels seus fills petits”.

Així, és un orgull per tots els integrants del Projecte 34 posar el seu granet de sorra per ajudar a aquesta causa, duta a terme per professionals i, el que és igual d’important, per persones. Homes i dones que treballen dia a dia amb aquestes persones, que s’esforcen per ajudar i compendre aquella gent que sovint és tractada més com simples fitxes que com éssers humans, oblidant la complexitat, els sentiments i les emocicions d’aquests.

Si voleu saber més sobre la fundació L’Heura, podeu consultar la seva web clickant aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s