Opinen de l’espectacle (3)

Blog

LAURA ANDREU

(Sotsdirectora de la Fundació L’Heura Tarragona)

“Desitgem que tots/es els assistents a aquest espectacle es deixin endur per les sensacions dels diferents moments. No feu anàlisis!!! Deixeu-vos portar!!! I podreu entendre quina és la realitat de les persones que pateixen violència de gènere. Sentiu aquesta por, ràbia, ira, incertesa… dels diferents personatges, i reflexionem!

És davant aquesta problemàtica on els organismes públics, les entitats socials i la ciutadania en general ens hem de fer corresponsables. Nosaltres som el braç que s’allarga en el pou ple de foscor en què es troben immerses aquestes dones. Nosaltres som els que hem d’ajudar-les a què tinguin força per aferrar-se i poder re-orientar les seves vides cap un futur millor. I és amb aquesta coresponsabilitat que des de la nostra entitat portem treballant des de l’any 2005, oferint una atenció integral que permeti a aquestes dones i llurs fills, recuperar i millorar el seu projecte de vida.

Des de la Fundació L’Heura Tarragona sempre inciciem la nostra intervenció en un moment fosc i de desesparació, però amb el temps, SOBRETOT TEMPS, aquestes dones poden aprendre a creure en elles mateixes i comencen a veure tons grisos i fins i tot de color blanc. Aquesta és una satisfacció que no te la pot treure ningú.

Les relacions humanes són la força per millorar la nostra societat. No us sembla?”

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s