Finançament aconseguit i mescla en marxa!

Blog

Hola de nou!

Primer de tot, volem demanar-vos disculper per haver tingut aquest blog abandonat durant aquest temps, i més havent-hi de fer palesa una gran notícia que ja vàrem anunciar en el seu dia a facebook i twitter: el Projecte 34 ha aconseguit el finançament necessari per publicar el disc!

Gràcies a la plataforma de micropatrocini L’H Participa i a l’ajuda de tots els petits mecenes que han comprat el disc per avançat hem aconseguit recaptar més de mil euros, els quals serviran per fer 200 còpies del disc en format físic. Moltíssimes gràcies a tots els que heu ajudat per fer-ho possible, i a la gent de L’H Participa per posar els mitjans per fer-ho possible!

Per una banda, ens hem posat a treballar en el disseny, que volem que sigui ben especial, amb la fotògrafa i dissenyadora Ruth Zapater, que està aportant molt bones idees que renovaran l’estil de l’espectacle en el disc.  Per l’altra, pel que fa a l’audio del disc, actualment estem mesclant el disc als Estudis 6Db de Contantí de la mà del nostre tècnic i teclista, en Bernat Mateu. Està resultant un proscés lent i difícil, ja que hi ha moltíssimes pistes per mesclar (us recordem que som 14 músics en escena…) i volem treballar-ho tot al detall. I encara faltarà, un cop enllestides les mescles, la masterització! Encara no tenim un termini fixat per tenir el disc enllestit, però el que sí que sabem és que volem que quedi exactament com el volem, i això comporta temps. Esperem poder donar-vos una data ben aviat!

Més enllà, un cop tinguem el disc editat, voldríem preparar alguna cosa especial per a tota la gent que ens ha ajudat i recolzat posant els seus diners per poder tirar endavant el disc. Quan es vagi apropant el moment, us anirem informant!

Us deixem amb una notícia sobre L’H Participa apareguda a l’informatiu de L’H Digital en la que també es parla del Projecte 34. Cliqueu AQUÍ per veure-la.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s